Bedrijfsvloeren Betonlook

Betonlook Floorsystems is een specialist op gebied van kunststofvloeren. De eigenschappen van deze vloeren zijn ook uitermate geschikt voor bedrijfsvloeren.

Wij hebben onder andere bedrijfsvloeren gelegd bij medische centra, bouwbedrijven, kapsalons, hotels, kledingzaken, sportcentra en ijssalons.

Bedrijfsvloeren kenmerken

Vanzelfsprekend moeten bedrijfsvloeren voldoen aan technische producteisen. Vooral de vloerbelasting voor bedrijfsvloeren is doorslaggevend. Bij Betonlook hebben we diverse soorten bedrijfsvloeren die aan deze eisen voldoen.

Bedrijfsvloer toepassingen

Een bedrijfsvloer kan worden toegepast in bijvoorbeeld magazijnen, keukens, horeca, kantoren, scholen, etc. Bij keuze van een bedrijfsvloer kan er een keuze gemaakt worden uit een van onze diverse soorten kunststof gietvloeren. Neem daarom een kijkje op de volgende productpagina’s (uiteraard zijn deze vermeldt met technische specificaties).

BetonlookMarmerstoneEyecatcherStonedesignX-factorSensation.   

Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen met betrekking tot de mogelijkheden voor uw bedrijfsvloer. Een vrijblijvend bezoek aan onze spectaculaire showroom is natuurlijk ook mogelijk!