Marmerstone kunststofvloeren

Marmer alleen in de balzalen van rijke vorstenhuizen? Een achterhaald idee. Betonlook introduceert Marmerstone. De combinatie van kunststofvloer en stukjes marmer geeft elke ruimte koninklijke allure. De prijzen van gietvloeren zijn natuurlijk veel lager dan van 100% marmeren vloeren. Marmerstone is een totaal nieuw type vloerbedekking van natuursteen. Met haar natuurlijke uitstraling verovert Marmerstone elk hart.

Mogelijkheden Marmerstone kunststofvloer

De kunststofvloer is onderhoudsvriendelijk, exclusief en duurzaam. Marmerstone is verkrijgbaar met een open of dichte structuur. Bij een open structuur liggen de steentjes ogenschijnlijk los op de grond. Bij een dichte structuur vullen we de ruimte tussen het marmer op met voegsel. Hierna heeft u de keuze uit een glanzende of matte coating.

Het gekleurde voegsel leidt in combinatie met de natuurlijke tinten van Marmerstone tot exclusieve designs. Deze moet u gewoon in levende lijve zien en voelen in onze sensationele showroom. Met een kunststofvloer van Marmerstone voelt u zich elke dag een beetje Royalty.

Vraag een offerte aan. Meer info over deze strakke kunststof vloer met allure? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.