Next Floors kunststof gietvloer specialist

Next Floors neemt u mee op een spannende ontdekkingsreis langs de grenzen van wat mogelijk is...

Next Floors ontwikkelt en produceert kunststof gietvloeren onder merken als Betonlook (betonlook look a like), Eyecatcher, Marmerstone, Stone Design en X-factor. Het resultaat is een prikkelende designcollectie kunststofvloeren voor wie houdt van een onconventionele, trendy vloer. Vraag vrijblijvend een offerte aan! Kunststof gietvloer & ontwerp

De fascinerende ontwerpen sluiten naadloos aan op de voortgaande trend van personal design. Kleuren in een kunststofvloer die vloeiend in elkaar overlopen? Een trendy kunststofvloer met fonkelende glinsters? Of een sprookjeskamer met een afbeelding van sneeuwwitje in de vloer? Onze veelzijdige vloerencollectie komt tegemoet aan de meest uiteenlopende wensen. Of het nu gaat om een gietvloer voor particulier gebruik of een bedrijfsvloer. Dus ook aan die van u. Wij staan klaar om u te adviseren over kleur, structuur en vloertype.

Inrichten

De basis voor het inrichten van woningen, kantoren en gebouwen ligt bij Betonlook. In onze fotogaleries geven wij u alvast een voorproefje van onze eindeloze mogelijkheden een kunststofvloer. Maar voor het echte werk moet u naar onze spannende showroom komen. Hier nemen we u mee door een mysterieuze tunnel met neonlicht als gids. U ziet en voelt een aaneenschakeling van sensationele en uitdagende kunststofvloeren. Bekijk eerst de video impressie van Betonlook.