Stonedesign grindvloeren

De eisen die we stellen aan onze vloeren zijn niet meer dezelfde als vroeger. Degelijk en onderhoudsvriendelijk zijn nog steeds belangrijk, maar we willen meer... Speelse details en accenten staan hoog op ons verlanglijstje.

Ontwerp

Betonlook geeft met haar grindvloeren gehoor aan deze wensen. Een grindvloer heeft 1001 mogelijkheden in zowel vorm, ontwerp en kleur. Een sprookjeskamer met een afbeelding van sneeuwwitje in de vloer? Of liever uw bedrijfslogo? U bent de ontwerper van uw eigen vloer.


Open of dichte structuur

Een grindvloer is verkrijgbaar met een open of dichte structuur. Bij een open structuur liggen de steentjes ogenschijnlijk los op de grond. Bij een dichte structuur vullen we de ruimte tussen de korrels op met een speciaal vulmiddel. Hierna heeft u de keuze uit een glanzende of matte coating. De charme van riviergrind onder uw voeten geeft elke ruimte een warme, exclusieve uitstraling.

Laat de designer in u los. Kom inspiratie opdoen in onze exclusieve showroom. Meer info over deze decoratieve vloer? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.